En Kuralları Of mersin bina yönetimi

Wiki Article

Eğitimli ve görmüş geçirmiş ustalarımız ile falsosuz iş garantisi veren firmamız taleplerinize her vakit dkatüş yapmaktadır.

Siteler, apartmanlara nazaran umumi olarak henüz bir tomar kişinin bir arada yaşadığı yaşam alanlarıdır. Bostan, otopark kabilinden unsurların makam aldığı bu hayat alanlarının çok adetda ihtiyacı bulunur.

Binada demirbaş gurur ve satım yetkisini denetleme kuruluna vererek yönetimde şeffaflığı ilke edindik.

Oniki maddeyi sineeren bu mukavele / / 2008 tarihinde dü nüsha olarak tanzim olunmuş ve taraflarca imzalanmıştır. 

Bu ihtiyaçların sınırlı periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin daha içi geniş bir şekilde ömürına devam edebilmesi midein bu eksiklikleri en hayır şekilde gidermekteyiz.

Teklifler başkaca e-posta ve sms kanalıyla da sana iletilecek. 'Hediye Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin muhtevain en yarar olanı seçebilirsin.

Birkaç blok ve henüz fazlası şeklindeki binalardan oluşan sitelerde site yönetimi ön maliklerini dü yılda bir derintiya çağırabilir. Buradaki fayda oldukça çok kişinin katılımını temin etmek ve kararları çoğunluğun merhametsizldığı bir kurulda onaylatmaktır.

Viva Profesyonel Apartman ve site yönetimi konusunda deneyimli yöntem ekibiyle salim bir ömür alanı tekvin etmek yürekin burada siz kıymettar apartman sakinlerinin hizmetinizdedir

Tesisinizin gereksinimlerini tartışmak, bir özen tasarı tesis etmek veya genel haber almak bağırsakin, bize aşağıdaki haberleşme bilgilerimizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

gayet çhileışdem ilgili bir idareci apartman sorunları nerdeyse bitti 1 kamer zarfında nakit vermemek yürekin kendini yıpratanlar mum oldu salık ederim kafamız öyle rahatladı apartman apartmanlıgını sınırırladı

Teklif almış olduğumız şirketler arasında sizin teklifiniz en amelî olanlar ortada. Umumi kurulda sayfa telakkiulecek olup daha fazla bilgi al sonucuna bakılırsa hüküm vereceğiz.

Meşru yönetim yerleşmiş kararları ve kanunlar çerçevesinde iş yapar. Apartman ve site içi otorite ve düzeni yasaları gözeterek sağlar. Yönetim hizmetlerine değgin tüm...

İşveren uygulamaçıdan renklerin kendi aralarında veya gayrı kimyasallarla karıştırılmalarını isteyemez. 

Site yönetimi karşı tetkikatım sonucunda firmaya ulaştım. Okan Eş lügat verdiği gün ve saatte sitemizin içtimasına kaza dışından gelmiş olarak sertldı.

Report this wiki page